NEW AIM, NEW NAME

NEW AIM, NEW NAME

Onze nieuwe naam is CHARLIE & JONES. Vanaf nu staan we ook klaar voor katten. Lees meer over de nieuwe weg die we zijn ingeslagen en maak kennis met Jones, onze lieve Ragdoll.

We heten nu Charlie & Jones Onze familie is uitgebreid en daarom zijn we op 15-11-22 overgegaan naar onze nieuwe naam Charlie & Jones. Naast onze twee honden is onze lieve Ragdoll Jones nu ook onderdeel van onze familie. Jones is een ontzettende lieverd, maar ook nogal trots. Ach, jullie kennen het, want welke kat is dat niet? Na enig rollebollen met de beide hondjes was het duidelijk dat Jones direct partner zou worden. Per direct neemt hij de functie van Cooper over en daarom gaan we dus verder als Charlie & Jones. Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar een kat krijgt altijd wat ‘ie wil.

Onder het mom van ‘new name, new aim’ kun je deze producten voor katten nu ook bij ons vinden:

  • Verstelbare kattenhalsbanden met naam/telefoonnummer uit ons atelier
  • Teddy deken met de naam van je kat
  • Met naam geborduurde handdoek van zacht katoen

Handgemaakte kattenhalsbanden

In ons Charlie & Jones atelier in Amsterdam ontwerpen en maken we alle producten met de hand. Naast onze handgemaakte halsbanden voor honden vind je nu dus ook een kattenlijn in onze webwinkel. Zodra jij jouw kattenhalsband bij ons besteld gaan we aan de slag. Net als onze hondenhalsbanden maken we de katten halsbanden helemaal zelf. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige Europese materialen. Jij kiest de kleuren, eerst van het nylon en dan van het garen. Je geeft de naam (en eventueel telefoonnummer) aan ons door en dan zorgen wij dat jouw kat binnen vijf werkdagen zijn unieke kattenhalsband aan kan.

Lokaal materiaal

Wist je dat alle delen van onze tuigjes uit Europa komen? Bij Charlie & Jones staat kwaliteit voorop. We willen dat alle honden en katten zich comfortabel kunnen bewegen én dat ze er fantastisch uitzien. Daarom werken we alleen met de beste materialen van leveranciers uit Europa. Het nylon van de halsbanden, riemen en tuigjes komt uit Frankrijk. We borduren de naam van jullie hond of kat met Nederlands garen. Onze sterke gespen komen uit Spanje. En de messing ringen en schuivers zijn ook van de allerbeste kwaliteit. Met deze lokale materialen maken we elegante halsbanden en tuigjes voor kat en hond.

Hond of kat kwijt?

Sommige honden en katten zijn echte huismussen, maar we kennen ook wel een paar avonturiers die regelmatig uren of zelfs dagen van huis zijn. Gaat jouw hond of kat graag alleen op avontuur? Wij borduren jouw telefoonnummer in hun tuigje of halsband, zodat ze gemakkelijk met één telefoontje weer thuis kunnen zijn.

Terug naar blog