Waarom kiezen voor Charlie & Jones

Waarom kiezen voor Charlie & Jones

Waarom onze handgemaakte hondenhalsbanden zo geliefd zijn

De hondenhalsbanden van Charlie & Jones bestaan uit hoogwaardige Europese materialen en worden op bestelling met de hand gemaakt, met aandacht voor detail. Ze zijn uniek en stijlvol, zodat jouw hond opvalt tussen de andere viervoeters. Bovendien creëren we ze met liefde en zorg in ons Amsterdamse atelier, wat ze extra speciaal maakt. Je kiest uit allerlei kleuren nylon band en garen, zo stel jij jouw unieke hondenhalsband met naam zelf samen. Onze handgemaakte hondenhalsbanden zorgen ervoor dat je hond er tiptop uitziet en zich geweldig voelt. Kortom, deze halsband met naam is de perfecte keuze voor jouw hond, want ook jouw viervoeter verdient alleen het beste.

Charlie & Jones hondenhalsbanden bieden veiligheid

Bij Charlie & Jones begrijpen we hoe belangrijk het is dat je harige vriend veilig is. Daarom zijn onze handgemaakte hondenhalsband met naam ontworpen om te voorkomen dat je hond verdwaalt. Elke halsband is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een veilige gesp, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je hond veilig en gezond blijft, zelfs als hij zich toevallig loswringt van zijn riem. Bovendien zijn onze hippe halsbanden niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Dus waarom zou je je hond niet het beste van beide werelden geven? Bestel een handgemaakte hondenhalsband van Charlie & Jones en geef je harige vriend veiligheid en stijl cadeau. Wist je dat we ook je telefoonnummer op de halsband kunnen borduren? Best handig, voor het geval je harige vriend af en toe de benen neemt.

Handgemaakte halsband met naam en telefoonnummer
Je telefoonnummer op de halsband van je hond laten borduren is een handige manier om ervoor te zorgen dat je harige vriend altijd bij je teruggebracht kan worden als hij per ongeluk verdwaalt. Wanneer je hond afdwaalt of losraakt, kan de vinder snel en gemakkelijk contact met je opnemen om je te laten weten dat je hond veilig is. Dit kan jou een hoop zorgen besparen, en kan bovendien voorkomen dat je hond in een asiel terechtkomt. Met jouw telefoonnummer op de hondenhalsband heeft jouw viervoeter altijd een manier om thuis te komen, wat er ook gebeurt. Met de hand borduren we hun naam en jouw telefoonnummer op
de hondenhalsband, zodat de oren van je hond beschermd zijn tegen het gerinkel van metalen labels. Met zo’n halsband geef je je hond (en jezelf) gemoedsrust cadeau. Een Charlie & Jones hondenhalsband met naam en telefoonnummer is een eenvoudige en effectieve manier om je harige vriend veilig te houden.

Terug naar blog