Shipping policy

Verzenden

Charlie & Jones zal haar uiterste best doen om alle bestellingen binnen 1 – 5 werkdagen te leveren. Wij vinden het belangrijk dat alle baasjes en honden zo snel mogelijk kunnen genieten van onze artikelen. 

Charlie & Jones is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Charlie & Jones heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.

Leveringen vinden plaats per Post NL. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij / zij een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald waarop PostNL contact met u opneemt om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Alle items worden verzekerd door Charlie & Jones tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Charlie & Jones uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon.