De ultieme honden verjaardag vier je zo!

De ultieme honden verjaardag vier je zo!

De kaarsjes uitblazen met jouw hond

Een hondentaart is het begin van een geslaagde honden verjaardag. Op verschillende websites kun je een hondentaart bestellen. Maar wat is er leuker dan een hondentaart kopen? Zelf een hondentaart maken! Op deze manier weet je ook precies welke ingrediënten je in de hondentaart stopt en wat je hond binnenkrijgt. Tip: je kunt een heerlijke hondentaart maken met banaan of pindakaas.

 

Hondenspeeltje als cadeau

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus, dus verras je hond met een nieuw hondenspeeltje. Je weet waarschijnlijk al welke soort speeltjes je hond leuk vindt. Hoe leuk is het dan om een soortgelijk speeltje als honden cadeau voor zijn verjaardag te kopen?


Spel met snacks voor de hond

Jouw hond geniet waarschijnlijk van het rondsnuffelen en avontuur beleven. Verstop een paar van zijn favoriete hondensnoepjes voor zijn verjaardag en laat hem ze opsporen. Dit zorgt voor extra afleiding en plezier voor je viervoeter.


Honden wandelroute in nieuwe omgeving

Je hond wordt erg enthousiast als hij weer een nieuwe omgeving kan verkennen. Maak zijn verjaardag extra speciaal door met je hond een wandeling te gaan maken bij een nieuwe en laat hem die ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een strand of een bos. Lees ook onze blog: Ontdek de 5 leukste hondenstranden in Nederland! 


Verjaardag met andere honden

Vindt jouw hond het geweldig om met andere honden te spelen? Nodig voor zijn verjaardag wat hondenvrienden uit, zodat hij de hele dag lekker kan spelen. Waarschijnlijk heeft jouw hond al een paar vriendjes die hij kent, dus het samenbrengen van hen allemaal zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier. Als je niet alle honden bij jou thuis wilt hebben, kun je ook afspreken op een wandelplek waar de honden vrij kunnen spelen. Een andere leuke optie is om samen naar een hondenspeeltuin te gaan voor zijn verjaardag. Daar zijn altijd andere honden aanwezig waarmee jouw hond zich helemaal kan uitleven.


Nieuwe set honden accessoires voor honden verjaardag

Laat je hond schitteren op zijn verjaardag en investeer in een nieuwe set van Charlie and Jones. Wij bieden gepersonaliseerde hondenaccessoires met de naam en het telefoonnummer van je hond. Stel je eens voor hoe leuk het is als jouw hond op zijn verjaardag een nieuwe halsband met een bandana draagt, samen met een bijpassende riem waar zijn naam op staat. Dan kunnen jullie meteen gaan wandelen en genieten van zijn speciale dag!Regresar al blog