Dit zijn dé herfsttrends voor 2023

Dit zijn dé herfsttrends voor 2023

Nu de herfst van start is, wordt het tijd voor verandering in je garderobe en uiteraard ook in die van je harige vriend. Want wij bij Charlie & Jones snappen als geen ander hoe leuk het is om je eigen outfit af te kunnen stemmen op die van je hond of kat. Benieuwd naar dé trendy kleuren voor dit najaar? Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Het modebeeld gaat dit seizoen compleet veranderen: na een lange tijd felle kleuren, drukke prints en colorblocking te hebben gezien, gaan we deze herfst terug naar klassiek. De opkomende minimalistische modetrend quiet luxury speelt hierin een grote rol. Bij quiet luxury draait het om het opbouwen van een duurzame collectie van tijdloze stukken die jarenlang meegaan, neutrale kleuren voeren hierin de boventoon.

Deze herfst gaan we voor ingetogen. We vermijden opvallende prints, voorwerpen en een overload aan felle kleuren, want kenmerkend aan de quiet luxury trend is juist het rustige kleurgebruik. Lekker tijdloos en duurzaam, want je kunt er eindeloos mee combineren.
Toch zie je deze herfst hier en daar ook wat kleur. Rood maakt opnieuw zijn intrede en ook paars, fuchsia en magenta worden veel geziene kleuren dit seizoen. En kan je maar moeilijk afscheid nemen van het geliefde roze? Niet getreurd want roze blijft ook meespelen in het modebeeld, maar dan wel in zachtere tinten. Kies je toch liever voor kleur? Draag het dan ton sur ton om er dit najaar helemaal bij te horen.

Dit zijn de populaire neutrale kleuren voor deze herfst:

- Klassiek Zwart

- Olijfgroen

- Beige

- Bruin

- Donker blauw

Terug naar blog