Onze Kwaliteit

Handgemaakt in Amsterdam

In ons Charlie & Jones atelier in Amsterdam ontwerpen en maken we alle producten met de hand. Naast onze handgemaakte halsbanden voor honden vind je nu dus ook een katten lijn in onze webwinkel. Zodra jij jouw kattenhalsband bij ons besteld gaan we aan de slag. Net als onze hondenhalsbanden maken we de katten halsbanden en tuigjes helemaal zelf. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige Europese materialen. Jij kiest de kleuren, eerst van het nylon en dan van het garen. Je geeft de naam (en eventueel telefoonnummer) aan ons door en dan zorgen wij dat jouw hond of kat binnen vijf werkdagen zijn unieke halsband aan kan.

Lokaal materiaal                                                                                                  

Wist je dat alle delen van onze artikelen uit Europa komen? Bij Charlie & Jones staat kwaliteit voorop. We willen dat alle honden en katten zich comfortabel kunnen bewegen én dat ze er fantastisch uitzien. Daarom werken we alleen met de beste materialen van leveranciers uit Europa. Het nylon van de halsbanden, riemen en tuigjes komt uit Frankrijk. We borduren de naam van jullie hond of kat met Nederlands garen. Onze sterke gespen komen uit Spanje. En ook de messing ringen en schuivers zijn van de allersterkste kwaliteit. Met deze lokale materialen maken we elegante halsbanden, riemen en tuigjes voor kat en hond.

Hond of kat kwijt?

Sommige honden en katten zijn echte huismussen, maar we kennen ook wel een paar avonturiers die regelmatig uren of zelfs dagen van huis zijn. Gaat jouw hond of kat graag alleen op avontuur? Wij borduren jouw telefoonnummer in hun tuigje of halsband, zodat ze gemakkelijk met één telefoontje weer thuis kunnen zijn.