Verzenden en retourneren

Verzenden

Charlie & Jones zal haar uiterste best doen om alle bestellingen binnen 1 – 5 werkdagen te leveren. Wij vinden het belangrijk dat alle baasjes en honden zo snel mogelijk kunnen genieten van onze artikelen. 

Charlie & Jones is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Charlie & Jones heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.

Leveringen vinden plaats per Post NL. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij / zij een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald waarop PostNL contact met u opneemt om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Alle items worden verzekerd door Charlie & Jones tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Charlie & Jones uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon.

 

Wat is het herroepingsrecht?

Gepersonaliseerde producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht (zoals omschreven in onze aanvullende voorwaarden. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht als u het pakket beschadigd heeft.

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten. Je hebt dan het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
De retourkosten zijn in dat geval voor rekening van de klant. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zal door Charlie & Jones zo snel mogelijk en binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald.