Over ons

Van harte welkom op onze webshop: Charlie & Jones.

Wij zijn gepassioneerd door honden & katten en richten ons op hun comfort en veiligheid. Ons doel is dat alle honden en katten weer veilig terugkomen bij hun baasjes. Of onze viervoetige vrienden ons vergezellen op gedeelde avonturen of onverwachte solo-missies, identificatie is hun veilige terugkeer.

Wie zit er achter Charlie & Jones?

Ik ben Pleun Mikkers, 29  jaar en 6 jaar geleden afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Toen ik mijn diploma in handen had wist ik meteen dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. 

Met een grote liefde voor honden en een gemis aan een veilige halsband met naam en telefoonnummer ontstond 1 jaar later Charlie & Jones.  Een merk met als doel dat alle honden & katten veilig op avontuur kunnen en weer fijn terugkomen bij hun baasjes. 

In ons Charlie & Jones atelier in Amsterdam ontwerpen en maken we alle producten met de hand. Naast onze handgemaakte halsbanden voor honden vind je nu dus ook een katten lijn in onze webwinkel. Zodra jij jouw kattenhalsband bij ons besteld gaan we aan de slag. Net als onze hondenhalsbanden maken we de katten halsbanden en tuigjes helemaal zelf. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige Europese materialen. Jij kiest de kleuren, eerst van het nylon en
dan van het garen. Je geeft de naam (en eventueel telefoonnummer) aan ons door en dan zorgen wij dat jouw hond of  kat binnen vijf werkdagen zijn unieke halsband aan kan.

Neem gerust contact met ons op wanneer een bepaald artikel er niet bij staat of wanneer we u kunnen helpen.

Liefs,

Pleun

Poot van: Loef & Vino

Contacteer ons

service@charlieandjones.com

Herengracht 141, 1015 BH, Amsterdam, Netherlands
Maandag tot vrijdag 10:00 – 17:00
06-43221473

BTW nummer NL 002287800B63