Warm de winter in met onze nieuwe Teddy blankets

Warm de winter in met onze nieuwe Teddy blankets

De dagen worden kouder en terwijl de regen tegen het raam tikt, verlang je terug naar die ene warme zomeravond op het strand. Het valt niet meer te ontkennen, de herfst is nu toch echt begonnen. Het gure weer zorgt voor een grote behoefte aan gezelligheid en ook onze viervoeters kunnen wel een beetje extra warmte gebruiken. Kruip jij ook na een lange dag bij thuiskomst het liefst meteen samen op de bank onder een heerlijk warme deken? Dan is onze teddy blanket dit najaar jouw beste vriend.

Onze teddy blankets zijn perfect voor deze koude winterdagen. De dekens zijn gemaakt van een super zachte, warme stof en zijn lekker groot, namelijk 150 x 200 cm. Dit maakt de dekens niet alleen geschikt voor jouw hond of kat, maar ook om zelf lekker onder op te warmen. De blankets kunnen ook dienen als extra zachte onderlaag in de mand van jouw huisdier of als bescherming tegen vuil en haren op bijvoorbeeld jouw bank of in de auto.

Dit jaar komen onze dekens in extra veel nieuwe kleuren, zodat je ze perfect kunt stijlen in jouw interieur. Want zeg nou zelf, zo’n deken staat toch onwijs gezellig? Laat hem borduren met jouw naam of die van je huisdier in je favoriete kleur voor een persoonlijke touch.

De teddy blanket is verkrijgbaar in de volgende nieuwe kleuren;

Taupe, donkerblauw, okergeel, grijs, roest, zwart, aubergine, oudroze, bruin olijfgroen & wit

Terug naar blog